Idag – Debatt om fritidshemmet. Kunskapskanalen 18.00

12/2 Kunskapskanalen kl. 18.00

I kvällens Studio K riktar UR blickarna mot ”Fritids”. Vad gör egentligen en fritidspedagog och vad har yrket för status idag? I studion; Göran Karlsson – fritidspedagog på Hallenborgsskolan i Skurup, Malin Rohlin – doktor i pedagogik vid Stockholms universitet, programledaren Rebecca Vinterbarn Elg samt Hadar Nordin – fritidspedagog på Kungsholmens friskola i Stockholm.
© Foto: Erik Amkoff/UR Får endast användas i samband med denna serie

Hur ser framtiden ut för fritidspedagoger och vad säger egentligen politikerna om ”Fritids” utveckling? Följ debatten i kvällens Studio K från UR.
Gäster är Ulrica Carlsson från Centerpartiet och Rosanna Dinamarca från Vänsterpartiet.
© Foto: Erik Amkoff/UR Får endast användas i samband med denna serie

Programmet sänds söndag 12 februari kl 18.00
Mer info om programmets innehåll kommer från UR nästa vecka.

 

3 Kommentarer

  1. Toppen! Hadar detta ska bli spännande. Vi vet ju att du är fulladdad med argument och insikt så se till att du får höras ordentligt, Håll fritidspedagogens och fritidspedagogikens fana högt så håller vi tummarna att folk äntligen fullt ut ska förstå vad vi betyder.Lycka till!!!
    MVH Ingrid

  2. Tack Hadar, Göran, Malin och Rosanna och även ett stort tack till Studio K och Rebecka som genomförde detta viktiga program om fritids på ett belysande och bra sätt.
    Tråkigt att regeringens representant Ulrica Carlsson var tvungen att täcka upp för den bedrövliga inställning som där råder. Hennes agerande gjorde att jag blev mycket ledsen och det bekräftade det som Malin Rohlin framhöll hela tiden att kunskapen om fritids är för dålig i regeringen. Programmet var iallafall ett viktigt inlägg i debatten. Kanske kommer det något gott ut av allt detta till slut. Visst är det konstigt att Miljöpartiet och Vänsterpartiet vet vad vi står för. Bra att veta inför kommande val.MVH Ingrid L

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*