Ömsesidig välgörenhet

Fritidspedagogik.se drivs av fritidspedagoger för fritidspedagoger.
Sidan ska alltid vara “free of charge – free of use”.
Det ska inte finns några vinstintressen.

Vi får en del förfrågningar om reklam, men har tackat nej till allt som inte direkt relaterar till sidans syfte: att stärka fritidspedagogiken och fritidspedagogen. Således är “Fritidspedagogerna Rikskonferens” den enda reklam vi haft.
Tyvärr verkar det svårt att hitta någon som vill köpa reklam relaterat till fritidspedagogiken.

Med fritidspedagogik.se kommer en viss kostnad och en hel del administration för oss som driver sidan. Vårt engagemang bygger på frivillig medverkan liksom för alla de som bidrar som gästkrönikörer. Sidan har funnits i ca ett år och under den perioden har det förekommit ett flertal tillfällen då någon av oss suttit i möten, träffar och intervjuer. Dessa möten ligger ofta under arbetstid, vilket resulterar i tjänsledighet utan lön. Vilket förvisso är högst valfritt.

Fritidspedagogik.se skulle må bra av en sponsor eller riktad reklam i någon form. Tips mottages tacksamt!

Vid sidan finns också en liten spargris “för frivillig, ömsesidig välgörenhet” via konto i Swedbank: 8420-2, 554 103 601-7

Tidigare insamling var riktat för besöket på utbildningsdepartementet för resekostnad och utebliven lön för de tre som uppvaktade Bertil Östberg. Detta ska ses mer som generell välgörenhet som går in i fritidspedagogik.se på ett eller annat sätt; drift, framtida intervjuer/möten på arbetstid, administration av den juridiska aktionen eller kring arbetet med en intresseförening.

1 Kommentar

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*