Antologiprojekt

Fritidspedagogik.se har länge funderat på att samla texter till en fritidspedagogisk antologi skriven av fritidspedagoger. Fritidspedagogiken (eller fritidshemspedagogiken) finns hos fritidspedagogen. I verksamheten finns pedagogikens kärna och framtida utveckling. Ett av Fritidspedagogik.se:s syften är att förmedla den kunskapen.

Nu tar vi oss an utmaningen att samla goda tankar och erfarenheter från verksamma fritidspedagoger i en bok. En antologi.

Så är tanken.

En bok som samlar det bästa från fritidspedagogik-Sverige.

Vi tänker oss en bok med kapitel som tex: lek, samverkan, IKT, informellt lärande eller fritidshemmets lärprocesser. Kanske en text från alla de fritidspedagoger som verkar i andra sammanhang; träningsskolor, resurshem eller andra arbetsplatser. Eller varför inte skriva om geocaching, äventyrspedagogik eller drama?

Vi söker dig som brinner för yrket och pedagogiken. Känner du för att skriva om något av ämnena ovan eller något helt annat? Alla har möjlighet att bidra.

Här finns mer info i form av en Skrivmall

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*