Times are changing

Tidningen Fritidspedagogik (tidigare ”Fritidspedagogen”) går i graven. Lärarförbundet lägger ned tidningen. Skälen är ekonomiska och total 5 ämnestidningar läggs ned. Istället skall en ny, gemensam tidning för grundlärare ges ut med ”editioner” riktade tex fritidspedagogik.

Signalvärdet i detta är givetvis starkt. Tidningen har sina rötter i 80-talets blomstrande fritidshemsutveckling och startades av fritidspedagogen Helena Gårdsäter. Tidningen kom till utav ett facklig engagemang som fångades upp av fackets styrelse.

Nu går tidningen i graven. Vi på fritidspedagogik.se har under de senaste dagarna tagit viktiga kontakter för att starta upp en ny tidning rörande fritidspedagogik. Dock förväntar jag mig inte att någon från lärarförbundets styrelse ringer och vill göra det möjligt för oss.

Times are changing.

Däremot välkomnar vi ditt engagemang. Maila info@fritidspedagogik.se om du vll bidra med tid eller engagemang, tankar och idéer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*